כנפי עוף בסגנון מסעדת דיקסי
מכינים בבית את המנה המיתולוגית
1.5 קילו (18 יחידות) כנפיים נקיות וחצויות
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כפית שטוחה מלח
לרוטב
1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
4 כפות רוטב צ׳ילי חריף מאסטר שף
1 כף רוטב סויה מאסטר שף
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפזרים על חצאי הכנפיים אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב ומסדרים אותן על רשת שאותה מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים 40 דקות עד לפריכות והזהבה.
- מחממים את הרטבים במחבת רחבה ומערבבים לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים מרגרינה וכשהיא נבלעת ברוטב מוסיפים את הכנפיים הפריכות ונותנים להן לספוג את הרוטב, כך שהוא מזגג אותן במעטה מבריק.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן