כיסונים מאודים של עלי אורז ממולאים בסלמון
דים סאם מאודים מעלי אורז בעשר דקות עבודה!
12 דפי אורז
למלית:
350 גרם סלמון טרי קצוץ לקוביות קטנטנות
1 כף רוטב סויה
1 כפית רוטב צ׳ילי חריף או סריראצ׳ה
בצל ירוק קצוץ
להגשה:
רבע כוס רוטב סויה
2 כפות סויה מתוקה
2 כפות מיץ לימון טרי
כמה טיפות שמן שומשום
זרעי שומשום לקישוט
- מערבבים את הסלמון עם יתר חומרי המלית.
- מערבבים את חומרי הרוטב.
- טובלים עלה אורז במים, מניחים במרכזו מלית וסוגרים לכדור. מניחים בסלסלת אידוי מרופדת בעלי כרוב או בכלי משומן.
- מאדים בסלסלת אידוי או בסיר עם מעט מים ומכסה.
- מגישים עם הרוטב.