כוסות טורטייה ממולאות בתפוחים וגלידה
חומרים ל-6 מנות:
6 טורטיות קטנות מאסטר שף
2 כפות חמאה מומסת
1 כף סוכר חום
למלית התפוחים:
2 תפוחי עץ ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר חום
1 כף קינמון
להגשה:
גלידת וניל
חופן פקאנים
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מברישים את הטורטיות בחמאה ומפזרים מעט סוכר חום, יוצרים חתך מהמרכז של כל טורטייה לשוליים ויוצרים מכל טורטיה חרוט. מניחים בשקעים של תבנית מאפינס ואופים 10 דקות להזהבה קלה. מצננים.
- במחבת עם חמאה מקפיצים את קוביות התפוחים 5-6 דקות לריכוך. מתבלים בסוכר וקינמון ומערבבים.
- עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בנפרד.
- לפני ההגשה: ממלאים את קעריות הטורטיה במלית התפוחים (עדיף כשהיא חמה). מגישים חם עם גלידה ופקאנים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן