שסטוביץ כדורי רפאלו מצופים בקוקוס ופיסטוק טחון

כדורי רפאלו מצופים בקוקוס ופיסטוק טחון

(ציון 90)

מצרכים

300 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף

400 גרם קרם קוקוס מאסטר שף

300 גרם קוקוס טחון לכדורים

3 כפות אבקת סוכר

לציפוי:

100 גרם קוקוס טחון

50 גרם פיסטוק טחון

אופן ההכנה

ממיסים את מטבעות השוקולד הלבן עם קרם הקוקוס, בפולסים קצרים במיקרוגל (זהירות לא לשרוף את השוקולד. השוקולד נמס גם כשהוא נראה עוד שלם).

מוסיפים לתוך התערובת את הקוקוס הטחון ואת אבקת הסוכר מערבבים היטב, ומצננים במקרר למשך עשרים דקות.

בקערה נפרדת, מערבבים את הקוקוס הטחון ואת הפיסטוק. בעזרת ידיים רטובות וכפית יוצרים כדורים עגולים קטנים, טובלים אותם בקוקוס והפיסטוק עד שהם מצופים מכל הצדדים. מאחסנים בכלי סגור במקרר או במקפיא עד להגשה (לפי המרקם הרצוי).

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר