שסטוביץ טראפלס קשיו

טראפלס קשיו

מעדן שוקולד טבעוני
(ציון 92)

מרכיבים:

300 גרם שוקולד מריר 

1  מיכל שמנת סויה אלפרו לבישול ואפיה

1 כוס משקה קשיו

קקאו לגלגול

 

אופן ההכנה

  1. בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים את השוקולד עם השמנת לבישול ומשקה הקשיו. מחממים את התערובת במיקרו בפולסים עד שמתקבלת מסה חלקה.
  2. יוצקים את מסת השוקולד לתבנית אלומיניום ארוכה ומכניסים להקפאה.
  3. שהמסה קפואה מוציאים. חותכים לקוביות או מגלגלים לכדורים בידיים.
  4. מגלגלים את הטראפלס באבקת קקאו ומגישים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר