טראפלס קשיו
מעדן שוקולד טבעוני
מרכיבים:
300 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת סויה אלפרו לבישול ואפיה
1 כוס משקה קשיו
קקאו לגלגול
אופן ההכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים את השוקולד עם השמנת לבישול ומשקה הקשיו. מחממים את התערובת במיקרו בפולסים עד שמתקבלת מסה חלקה.
- יוצקים את מסת השוקולד לתבנית אלומיניום ארוכה ומכניסים להקפאה.
- שהמסה קפואה מוציאים. חותכים לקוביות או מגלגלים לכדורים בידיים.
- מגלגלים את הטראפלס באבקת קקאו ומגישים.