טליאטלה עם רצועות זוקיני ופסטו
חומרים ל-4-6 מנות:
1 חבילה (500 גרם) טליאטלה/פטוצ׳יני ברילה
2 זוקיני פרוסים לאורכם בעזרת קולפן ירקות
4 כפות שמן זית
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
3 כפות פסטו ברילה
פרמזן מגוררת
1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה ומבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. במקביל מערבבים בקערה גדולה את רצועות הזוקיני עם שמן זית, מיץ וקליפת לימון ופסטו.
3. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לקערה. מערבבים ומגישים מיד עם פרמזן מגוררת מעל!