שסטוביץ טליאטלה עם קרם עגבניות צלויות וריקוטה

טליאטלה עם קרם עגבניות צלויות וריקוטה

צולים את העגבניות כדי לרכז את טעמן וטוחנים לקרם ארומטי מתובל בשום וצ׳ילי. את הריקוטה מוסיפים בשתי פעימות – הראשונה כדי לעדן ולעגל את הטעם והמרקם של הרוטב, השנייה בחתיכות שמפזרים בהגשה, כדי להדגיש את נוכחותה במנה.
(ציון 92)

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה טליאטלה

לרוטב:

1 סלסלה (כחצי קילו) עגבניות שרי חצויות

2 כפות שמן זית

4 שיני שום שלמות

1 צ׳ילי או פחות (לא חובה)

3 גבעולי תימין

מלח ופלפל שחור גרוס

1 חבילה ריקוטה

חופן עלי בזיליקום

 

1.      מכינים קרם עגבניות צלויות: מחממים מחבת צלייה או גריל. מתבלים את העגבניות בשמן זית, שום, צ׳ילי, תימין, מלח ופלפל וצולים כחצי שעה או עד הזהבה. מצננים וטוחנים את העגבניות עם המיצים שלהן, חומרי התיבול הנוספים וחצי מכמות הריקוטה, בבעד לקבלת מרקם חלק וקרמי. טועמים ומאזנים תיבול.

2.      מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן או עד לדרגת אל דנטה.

3.      מרכיבים את המנה ומגישים: מסננים את הפסטה, מחזירים לסיר ומערבבים עם הרוטב. מעבירים לצלחות הגשה, מפוררים ריקוטה, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר