טליאטלה ברוטב פטריות
ארוחה מפנקת וקלה להכנה
החומרים – 4 מנות
חבילת טליאטלה של ברילה
3 שיני שום פרוסות דק
2 כפות שמן זית
40 גרם חמאה
600 גרם פטריות מאיזה סוג שרוצים, פרוסות או חתוכות לרבעים, תלוי בגודל
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
כמה גבעולי פטרוזיליה קצוצה
200 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
גבינת פרמז'ן מגוררת
הכנת רוטב הפטריות
מקפיצים לכמה שניות את השום בשמן זית וחמאה.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים כ- 2 דקות על להבה גבוהה.
מתבלים במלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה קצוצה וממשיכים בבישול לעוד 3 דקות.
מנמיכים את האש, יוצקים את השמנת ומצמצמים לסמיכות רצויה.
הכנת הפסטה
במקביל מבשלים את הטליאטלה במי מלח, מסננים ומעבירים לפטריות, מערבבים ומחלקים לצלחות הגשה.
מפזרים פרמז'ן לפי הטעם.
בתיאבון!