שסטוביץ טליאטלה ברוטב פטריות

טליאטלה ברוטב פטריות

ארוחה מפנקת וקלה להכנה
(ציון 92)

החומרים – 4 מנות

חבילת טליאטלה של ברילה

3 שיני שום פרוסות דק

2 כפות שמן זית

40 גרם חמאה

600 גרם פטריות מאיזה סוג שרוצים, פרוסות או חתוכות לרבעים, תלוי בגודל

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

כמה גבעולי פטרוזיליה קצוצה

200 מ"ל שמנת מתוקה לבישול

גבינת פרמז'ן מגוררת

 

 

הכנת רוטב הפטריות

מקפיצים לכמה שניות את השום בשמן זית וחמאה.

מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומבשלים כ- 2 דקות על להבה גבוהה.

מתבלים במלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה קצוצה וממשיכים בבישול לעוד 3 דקות.

מנמיכים את האש, יוצקים את השמנת ומצמצמים לסמיכות רצויה.

 

הכנת הפסטה

במקביל מבשלים את הטליאטלה במי מלח, מסננים ומעבירים לפטריות, מערבבים ומחלקים לצלחות הגשה.

מפזרים פרמז'ן לפי הטעם.

 

בתיאבון!

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר