טורטייה עם עוף וירקות
מרכיבים
1 כף שמן קנולה
4 יחידות חזה עוף פרוסים לפרוסות דקות
¼ כפית מלח
6 טורטיות מאסטר-שף
6 כפות מיונז מאסטר-שף
6 כפות רוטב צ'ילי מתוק מאסטר-שף (אופציונאלי)
6-8 עלי חסה גדולים
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
2 מלפפונים פרוסים לרצועות
בצל סגול קטן פרוס לחצאי טבעות
הכנה
1. מחממים שמן במחבת רחבה. מוסיפים רצועות עוף ורבע כפית מלח ומקפיצים 5-6 דקות עד שהעוף משחים ומבושל היטב. שמים את העוף בצלחת נפרדת ומניחים בצד.
2. מכינים את הטורטיות: פורסים טורטייה, מורחים כף מיונז מאסטר-שף ובמידה ורוצים גם כף רוטב צ'ילי מתוק. מניחים על הטורטייה עלה חסה, רצועות פלפל אדום, רצועות בצל סגול ורצועות מלפפון. מניחים על גביהן כמה פרוסות של חזה עוף, מגלגלים את הטורטייה ומגישים.