טורטיה קלאב סנדוויץ׳
כריך חם שמרכיבים במחבת ויוצרים בו שכבות על ידי תוספות בין קיפולי הטורטייה. הבסיס הוא ביצה, ואפשר לשלב כל מיני ממרחים, גבינות ובמקרה שלפניכם גם סלמון מעושן.
חומרים ל-4 מנות:
4 טורטיות גדולות מאסטר שף
מעט חמאה או שמן
4 ביצים גדולות (או 8 קטנות)
4 כפיות פסטו
4 פרוסות גבינה צהובה
120 גרם סלמון מעושן
4 כפיות ממרח עגבניות או מטבוחה
120 גרם צ׳דר מגוררת
להגשה (לא חובה):
4 כפיות גבינת שמנת
עירית קצוצה
1. מכינים בכל פעם כריך אחד וצריך לפעול מהר: מחממים מחבת עם מעט שמן או חמאה ויוצקים לתוכה ביצה טרופה, מניחים טורטיה, כשהביצה מתייצבת הופכים, מורחים כפית פסטו, מניחים פרוסת גבינה, מקפלים מימין ומשמאל, מניחים עגבניה, מקפלים משמאל, מניחים סלמון מעושן, מקפלים מלמעלה מפזרים צ׳דר, ומקפלים מלמטה לקבלת ריבוע ממולא בכל טוב.
2. מגישים חם עם ירקות טריים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן