חטיפים קראנצ'ים מחמאת בוטנים
¾ כוס ( 180 מ"ל) חמאת בוטנים
1/3 כוס (80 מ"ל) סירופ מייפל
1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל של מאסטר שף
1/2 כוס פירורי לחם מוזהבים של מאסטר שף
1. שמים את כל מרכיבי המתכון, למעט פירורי הלחם, בקערת ערבוב בינונית ומערבבים היטב עד שמתקבלת מסה אחידה ודביקה.
2. מרטיבים את הידיים ומגלגלים מהמסה כדורים בגודל אגוז.
3. מגלגלים את הכדורים בפירורי הלחם ומסדרים בתוך תבנית.
4. מקררים כ-30 דקות ומגישים.