חוגגים עם שיפודים | מרינדת חרדל מעולה
אין דרך להעביר את חג העצמאות ה-68 בלי מנגל. אינה קראביצקי, זוכת מאסטר שף בעונה הראשונה, מציעה שתי מרינדות הורסות לשיפודי הפרגיות. אם אתם משפדים לבד, השרו את שיפודי העץ במים לפני השחלת הנתחים.
ההכנה
מכניסים את כל המרכיבים לצנצנת זכוכית עם מכסה הרמטי, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מניחים את השיפודים בתבנית, יוצקים את המרינדה לפחות שעתיים לפני הצלייה (אפשר ללילה במקרר). מדי פעם הופכים. צולים על הגריל.