שסטוביץ חביתת ירק יפנית טבעונית – אוקונומיאקי

חביתת ירק יפנית טבעונית – אוקונומיאקי

1/2 כוס תערובת נאגטס

מלח ופלפל שחור

קורט כורכום

1/2 כוס כרוב לבן פרוס דק ו/או נבטים

2-3 פטריות פרוסות דק (לא חובה)

1 זוקיני חתוך לרצועות דקות

1 גזר חתוך לרצועות דקות

2 בצל ירוק, קצוץ

כ-1/3 כוס מים

שמן לטיגון

להגשה:

מיונז וואסבי

מיונז+ סרירצה

מיונז ספייסי

מעט כוסברה ובצל קצוצים דק

בקערה גדולה מערבבים את תערובת הנאגטס עם התבלינים. מוסיפים את הירקות, מערבבים היטב ועוטפים אותם באבקה באופן מלא. מוסיפים מים בהדרגה ומערבבים היטב עד שהירקות מצופים בבלילה דקה.

מחממים מחבת על להבה בינונית גבוהה, מוסיפים מעט שמן ויוצקים חצי, שליש או רבע מכמות התערובת (תלוי בגודל המחבת) לכיסוי התחתית בשכבה אחידה בעובי ס״מ בערך, ומשטחים בעזרת מרית. מבשלים 2-3 דקות עד שהשוליים זהובים, הופכים ומטגנים עוד 3-2 דקות, עד שהכל זהוב ויפה.

מגישים עם מיונז וואסאבי או מיונז וסריראצ׳ה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר