שסטוביץ המבורגר בטבעות בצל

המבורגר בטבעות בצל

שתי מנות אהובות במיוחד- טבעות בצל והמבורגר, משולבות יחד במנה טעימה ומושחתת
(ציון 95)

חומרים ל-6 מנות

3 בצלים גדולים

למלית

500 גרם בקר טחון

2 כפות שבבי בצל מטוגן מאסטר שף

2 כפות פירורי לחם גריסיני מאסטר שף

1 ביצה טרופה

1 כפית חרדל דיז׳ון גרגרים מאסטר שף

מלח ופלפל

לציפוי

1 כוס תערובת ציפוי נאגטס מאסטר שף

3/4 כוס מים

מלח

  1. מקלפים את הבצלים ופורסים בעובי ס״מ-ס״מ וחצי. מרוקנים את החלק הפנימי של הבצל כדי לפנות מקום לקציצה.
  2. מערבבים בקר טחון עם שבבי בצל מטוגן, פירורי לחם, ביצה, חרדל, מלח ופלפל. מחלקים ל-6 בורגרים.
  3. ממלאים את טבעות הבצל בקציצת בקר ומניחים בתבנית. מקררים למשך שעה.
  4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. מכינים את תערובת הנאגטס: מערבבים בקערה תערובת לציפוי נאגטס עם מים ומלח עד לקבלת מרקם חלק.
  6. טובלים את טבעות הבצל הממולאות בתערובת נאגטס ומטגנים 3-5 דקות או עד להזהבה יפה.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר