דיתלוני רוזה ומוצרלה | מתכון שילדים אוהבים
המרכיבים
1 חבילה פסטה דיתלוני ריגטי, "ברילה" – ללא גלוטן
1 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו, "ברילה"
50 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
100 גרם גבינת בייבי מוצרלה
מלח
ההכנה
1. במחבת גדולה ורחבה מחממים את רוטב העגבניות, ומוסיפים את השמנת, מערבבים עד ליצירת רוטב ורדרד. מתבלים לפי הטעם. אם מעדיפים רוטב בהיר יותר, ניתן להוסיף שמנת מתוקה.
2. מרתיחים 5 ליטר מים בסיר. מוסיפים כפית מלח, מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. לוקחים 1/3 כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב במחבת, מערבבים על אש גבוהה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהיא מצופה ברוטב קרמי.
3. מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים מוצרלה קצוצה מעל.