שסטוביץ דיתלוני רוזה ומוצרלה | מתכון שילדים אוהבים

דיתלוני רוזה ומוצרלה | מתכון שילדים אוהבים

(ציון 95)

המרכיבים

1 חבילה פסטה דיתלוני ריגטי, "ברילה" – ללא גלוטן

1 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו, "ברילה"

50 מ"ל שמנת מתוקה לבישול

100 גרם גבינת בייבי מוצרלה

מלח

ההכנה

1. במחבת גדולה ורחבה מחממים את רוטב העגבניות, ומוסיפים את השמנת, מערבבים עד ליצירת רוטב ורדרד. מתבלים לפי הטעם. אם מעדיפים רוטב בהיר יותר, ניתן להוסיף שמנת מתוקה.

 

2. מרתיחים 5 ליטר מים בסיר. מוסיפים כפית מלח, מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. לוקחים 1/3 כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב במחבת, מערבבים על אש גבוהה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהיא מצופה ברוטב קרמי.

 

3. מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים מוצרלה קצוצה מעל.

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר