שסטוביץ דים סאם ענק

דים סאם ענק

למה להסתפק בכיסונים קטנים כשאפשר להכין דים סאם אחד ענקי?
(ציון 98)

 

לבצק

250 גרם קמח מקצועי מאסטר שף

חצי כוס מים רותחים

חצי כפית מלח

2 כפות שמן

למלית

300 גרם בשר עוף טחון

3 בצלים ירוקים קצוצים דק

2 כפות סויה מסורתית מאסטר שף

כף טריאקי מאסטר שף

כף צ'ילי חריף מאסטר שף

כף שמן שומשום

3 פטריות שמפיניון  מגוררות

כפית מלח

להגשה

רוטב סויה מסורתי מאסטר שף \ צ'ילי מתוק מאסטר שף

 

 

1. שמים בקערה את מרכיבי הבצק ולשים את הבצק עד לקבלת בצק קשיח. מרקם הבצק צריך להיות קשה- ניתן להוסיף קמח או מים לפי הצורך.  עוטפים בניילון ומניחים חצי שעה במקרר.

2. מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה.

3. מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק מאוד.

4. מניחים את עלה הבצק על סיר אידוי עליו מונח נייר אפייה גזור לעיגול.

5. ממלאים את הבצק במלית וסוגרים את הבצק בחלקו העליון.

6. מאדים מעל סיר עם מים רותחים כחצי שעה.

7. מגישים לצד רטבים. 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר