שסטוביץ דג מרוקאי

דג מרוקאי

ההבדל בין הדג המרוקאי לחריימה נעוץ בעושר של הרוטב. בשלל הירקות שמתווספים, בפרוסות הלימון וכמובן גרגרי החומוס הנימוחים.

חומרים ל-6 מנות:

6 נתחי פילה דג טרי (פורל, לברק, מושט)

4 כפות שמן זית

1 בקבוק מחית עגבניות מאסטר שף

5 שיני שום פרוסות

2 פלפלים ירוקים חריפים (שלמים או פרוסים – לפי דרגת החריפות שלכם)

2 גמבות חתוכות לטבעות

2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים

1 כפית גדושה פפריקה מרוקאית

חצי כפית כמון

חצי כפית כורכום

חצי כפית מלח

1 כף אריסה (לא חובה)

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים

לימון פרוס

כוסברה – חצי צרור לבישול וחצי להגשה

1. מכינים את הרוטב: מעליהן מפזרים את העגבניות, פרוסות פלפלים ותבלינים מעורבבים עם שמן זית. מסדרים פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הרוטב.

2. מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20-30 דקות עד לריכוך תפוחי האדמה ולמיצוי הטעמים. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. הרוטב חייב להיות טעים כמו שהוא, עוד לפי שמוסיפים את נתחי הדג.

*עד כאן אפשר להכין מראש, ולהוסיף את הדג רק בחימום לפני ההגשה.

3. מטמינים את נתחי הדג ופרוסות הלימון בתוך הרוטב, מוסיפים את גרגרי החומוס, מבשלים יחד כ-10 דקות, עד שהדג עשוי אבל לא יבש. מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר