שסטוביץ דגים בסגנון ים תיכוני

דגים בסגנון ים תיכוני

(ציון 94)

4-5 יחידות של לוקוס\ מוסר ים\ אמנון

6 שיני שום פרוסות

5 כפות שמן זית  .

1 קופסא של קוביות עגבניות

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות

1 גזר פרוס לרצועות דקות- אפשר בעזרת קולפן.

1 פלפל חריף  יבש

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף שטוחה של כמון

1 כפית מלח

1 כפית כוסברה יבשה טחונה

חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה

להגשה: חלה טרייה, או לחמני

 

 

1.     בסיר שטוח מניחים שמן זית, פרוסות שום, גמבה אדומה ורצועות גזר.

2.     מטגנים יחד כ- 5 דקות, מוסיפים קופסא של קוביות עגבניות.

3.     מוסיפים את חתיכות הדג, הפלפל החריף היבש, מלח, כמון, כוסברה יבשה, פפריקה.

4.     מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

5.     מפזרים מעל כוסברה טרייה ומבשלים בכיסוי חלקי כ- 25 דקות

6.     מגישים עם חלה טרייה

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר