שסטוביץ גראטן תפוחי אדמה (בלי חמאה ושמנת!)

גראטן תפוחי אדמה (בלי חמאה ושמנת!)

מאפה שוויצרי של תפוחי אדמה עם מיונז, חרדל ופירורי לחם פריכים מעל. אף אחד לא יאמין שזה פרווה
(ציון 95)

חומרים לתבנית פיירקס

7 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ופרוסים דק – בעזרת סכין, מנדולינה או במעבד מזון

לתיבול

6 כפות מיונז הולנדי

3 כפות יין לבן (או מים)

3 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לבן

אגוז מוסקט מגורר

1 כף חרדל דיז׳ון

עלים מ-3 גבעולי תימין

לציפוי

3 כפות פירורי לחם ללא צורך בביצה

1.      מערבבים את המיונז עם יתר חומרי התיבול בקערה.

2.      מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי אחיד.

3.      מעבירים לתבנית משומנת, מפזרים פירורי לחם מעל ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים 40 דקות או עד לריכוך תפוחי האדמה. מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד להזהבה עמוקה.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר