גלילות בטטה וחציל ממולאות פרגית עם רוטב עגבניות איטלקיות
אביזרים
מנדולינה לפריסת פרוסות דקות
תבנית אפייה מלבנית בינונית
תבנית שטוחה לתנור
נייר אפייה
ספריי שמן
מצרכים
1 חציל פרוס לפרוסות דקות ממש
2 בטטות גדולות פרוסות דק במנדולינה
ספריי שמן
300 גרם פרגית טחונה
1 כפית כמון
1 כף שום גבישי
1 כף פפריקה
מלח
פלפל שחור גרוס
מצרכים לרוטב עגבניות
2 קופסאות עגבניות איטלקיות חתוך דק מאסטר שף
4 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כוס בזיליקום
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות הבטטה והחציל על תבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים בספריי שמן ואופים כ- 20 דקות בחום של 200 מעלות
מערבבים בקערה את הפרגית עם הכמון, שום גבישי, פפריקה מלח ופלפל לתערובת אחידה. מניחים מעט בכל קצה של פרוסת בטטה\ חציל ומגלגלים, מניחים בתבנית בינונית משומנת מראש.
מערבבים בקערה 2 קופסאות עגבניות איטלקיות חתוך דק מאסטר שף, שמן זית, שום פרוס, מלח, פלפל ואת הבזיליקום הקצוץ.
שופכים בזהירות על הגלילות ואופים בתנור בחום של 180 מעלות 35 דקות.