שסטוביץ גבינת שקדים

גבינת שקדים

כך הופכים את משקה השקדים של אלפרו לממרח "גבינה" טעים במיוחד
(ציון 92)

מרכיבים

1 ליטר משקה שקדים לא קלויים, ללא סוכר

1/4 כוס מיץ לימון

1/4 כוס מים חמים

 

אופן ההכנה :

  1. בסיר קטן, על אש נמוכה, מרתיחים את משקה השקדים.
  2. בכלי נפרד מערבבים מים עם מיץ לימון. כשמשקה השקדים רותח מורידים מהאש, יוצקים את תערובת החומץ ומערבבים עד שהמוצקים נפרדים מהנוזלים.
  3. מרפדים מסננת בבד חיתול (או מגבת מטבח נקייה) ויוצקים את תכולת הסיר. מסננים את ה"גבינה" המוצקה מהנוזלים.
  4.  לאחר שהנוזלים מסוננים מעבירים את ה"גבינה" למעבד מזון או קערית עם מטרפה ומעבדים למרקם חלק.
  5. בשלב זה ניתן להוסיף תוספות שאוהבים: פסטו, ממרח עגבניות, זיתים, עשבי תיבול ועוד.
  6.  אם הגבינה מתקבלת סמיכה, ניתן לדלל אותה עם מעט מים עד למרקם חלק

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר