שסטוביץ גבינה טבעונית

גבינה טבעונית

(ציון 92)

1 ליטר אלפרו משקה סויה ללא סוכר 

1/4 כוס חומץ תפוחים

3/4 כוס מים חמים  

אופן ההכנה

  1. יוצקים את משקה הסויה לסיר ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
  2. לאחר  הרתיחה מוסיפים חומץ תפוחים ומים החמים. מערבבים עד שהמוצקים נפרדים מהנוזלים.
  3. מניחים מגבת מטבח נקייה / בד חיתול בתוך מסננת ומסננים את התערובת – עד שרואים שהנוזלים יצאו ובמסננת נשארת תערובת מוצקה של גבינה.
  4. מעבירים את הגבינה למעבד מזון או קערית עם מטרפה ומוסיפים טעמים שרוצים: פסטו, ממרח עגבניות, זיתים, שום שמיר
  5. אם הגבינה מתקבלת במרקם סמיך אפשר לדלל אותה עם מעט מים עד למרקם הרצוי.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר