בראבו רוברטו! | שף רוברטו באסי מבקר בישראל
21-05-2017
כששף רוברטו באסי מדבר על פסטה העיניים שלו נוצצות. מידי יום הוא מסביר לאנשים בכל רחבי העולם את היחס המדוייק בין מים ומלח ואיך מבשלים פסטה מושלמת בלי לפשל.
באסי, השף הראשי של ברילה, הגיע לארץ במסגרת השקת סדרת "אקדמיה ברילה". אירחנו אותו לסדנת בישול עם בלוגרים, חובבי אוכל מושבעים.
רוצים רשמים מהסדנה ומסדרת הפסטה החדשה ?
כללי הזהב על פי באסי:
1. כשהמים רותחים מוסיפים מלח ואז את הפסטה.
2. על כל ליטר של מים מוסיפים 7 גרם מלח ו-100 גרם פסטה יבשה.
3. כדי לקבל פסטה במידת עשיה מושלמת מומלץ להוציא את הפסטה מהמים 2 דקות לפני הזמן שכתוב על האריזה ולהשלים את הבישול עם הרוטב.
במהלך הסדנה באסי צלה עגבניות שרי שנקנו בבוקר בשוק, הקפיץ אספרגוס ירוק ולימד איך מכינים שלוש מנות נהדרות עם הפסטה של ברילה.
קבלו את המנות המרהיבות!