שסטוביץ בלינצ'ס טבעוני מתוק

בלינצ'ס טבעוני מתוק

(ציון 92)

ל-10-15 יחידות קטנות

לבלילה
1 1/4 כוסות קמח לבן

1 כפית סוכר

1 כף שמרים יבשים

1 כוס מים פושרים

1 כוס משקה שקדים וניל של אלפרו

1 שקית אבקת אפייה

למלית

200 גרם גבינה טבעונית  

3 כפות סוכר

1 כף תמצית וניל

1/2 כוס צימוקים מושרים במים חמים ומסוננים

1/2 כוס משקה סויה וניל

 

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבים הבלילה ומניחים בצד למשך שעה.
  2. יוצקים מעט שמן במחבת ומחממים אותה על אש גבוהה. כשהמחבת חמה יוצקים מצקת קטנה מהבלילה ומפזרים את הבלילה בשכבה אחידה במחבת. מטגנים על אש גבוהה עד שהשוליים מזהיבים והבלילה כבר לא נוזלית. הופכים ומטגנים עוד 20 שניות.חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה עד שמתקבלת ערמה של עלי בלינצ'ס. שימו לב, בין בלינצ'ס אחד לשני מומלץ להנמיך את האש.
  3. מכינים את המלית:  בקערה טורפים היטב גבינה טבעונית, סוכר, תמצית וניל וחצי כוס סויה וניל. כשהתערובת במרקם משחתי, מוסיפים את הצימוקים ומכניסים למקרר עד להרכבת המנה.
  4. מרכיבים את המנה: מניחים עלה בלינצ'ס אחד על משטח העבודה, מוסיפים 2 כפות מהמלית באמצע, מגלגלים לרולדה, חותכים באמצע ומגישים.
  5. מגישים עם פירות טריים או סורבה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר