ארטישוק בציפוי פנקו ומתבל מיונז הולנדי בטעם שום
מצרכים
2 קופסאות תחתיות ארטישוק או שקית קפואה של לבבות ארטישוק חצויים לחצאים
2 ביצים טרופות
קערית של פירורי פנקו מאסטר שף
שמן קנולה לטיגון
מעט מלח
מעט פלפל שחור
להגשה
3 כפות מיונז שום מאסטר שף
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
לשפוך 1/2 שקית פנקו לקערה לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. בקערה נפרדת לשים 2 ביצים טרופות ולחתוך את תחתיות הארטישוק לחצאים. לטבול כל חצי ארטישוק בביצה ובפירורי פנקו ולחזור על הפעולה פעם נוספת (לציפוי עבה וקראנצ'י במיוחד). אחרי שהכנו את כל חצאי הארטישוק, לטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
להגיש בצלחת יפה, למרוח 3 כפות מיונז שום של מאסטר שף, להניח עליו את חצאי הארטישוק המטוגנים לקשט עם עירית קצוצה וצנוברים. מומלץ להגיש עם קערה נוספת של מיונז שום (זהירות ממכר!)