שסטוביץ ארטישוק בציפוי פנקו ומתבל מיונז הולנדי בטעם שום

ארטישוק בציפוי פנקו ומתבל מיונז הולנדי בטעם שום

(ציון 97)

מצרכים

2 קופסאות תחתיות ארטישוק או שקית קפואה של לבבות ארטישוק חצויים לחצאים

2 ביצים טרופות

קערית  של פירורי פנקו מאסטר שף

שמן קנולה לטיגון

מעט מלח

מעט פלפל שחור

 

להגשה

3 כפות מיונז שום מאסטר שף

3 כפות עירית קצוצה

3 כפות צנוברים  קלויים

אופן ההכנה

לשפוך 1/2 שקית פנקו לקערה לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. בקערה נפרדת לשים 2 ביצים טרופות ולחתוך את תחתיות הארטישוק לחצאים. לטבול כל חצי ארטישוק בביצה ובפירורי פנקו ולחזור על הפעולה פעם נוספת (לציפוי עבה וקראנצ'י במיוחד). אחרי שהכנו את כל חצאי הארטישוק, לטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים.

להגיש בצלחת יפה, למרוח 3 כפות מיונז שום של מאסטר שף, להניח עליו את חצאי הארטישוק המטוגנים לקשט עם עירית קצוצה וצנוברים. מומלץ להגיש עם קערה נוספת של מיונז  שום (זהירות ממכר!)

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר