שסטוביץ אורז סיני מוקפץ עם ירקות וחזה עוף 

אורז סיני מוקפץ עם ירקות וחזה עוף 

מנה פשוטה, טעימה במיוחד ומפנקת. והכי חשוב קלה ומהירה להכנה
(ציון 95)

אביזרים: ווק

מצרכים שלב א'

1 כף שמן קנולה

כוס וחצי אורז יסמין מאסטר שף

כפית מלח

3 כוסות מים רותחים

מצרכים לשלב ב'

2 כפות שמן קנולה

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 גמבה ירוקה קצוצה

2 בצלים ירוקים קצוצים

כוס פטריות חתוכות טריות

3 כפות רוטב סרירצ'ה מאסטר שף

חצי כוס גרגירי תירס

חצי כוס קרם קוקוס

כפית מלח

כפית פלפל שחור

חצי כוס כוסברה קצוצה

1 ביצה טרופה

3 כפות סויה מסורתית מאסטר שף

 

1. בסיר מטגנים את האורז ומוסיפים מלח ומים רותחים, מבשלים כ- 20 דקות ומצננים לפחות שעה במקרר.

2. בווק מניחים שמן, גמבות, בצל ירוק , פטריות, רוטב סרירצ'ה, תירס ומערבבים, מוסיפים חלב קוקוס, את האורז , מלח ופלפל שחור, וכוסברה.

3. יוצרים גומה  במרכז ושופכים לתוכה ביצה טרופה ואת הסויה מבשלים עד שהביצה הופכת לחביתה. מערבבים היטב  עם האורז והירקות עד שהופכת למקושקשת.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר