אורז סיני מוקפץ עם ירקות וחזה עוף
מנה פשוטה, טעימה במיוחד ומפנקת. והכי חשוב קלה ומהירה להכנה
אביזרים: ווק
מצרכים שלב א'
1 כף שמן קנולה
כוס וחצי אורז יסמין מאסטר שף
כפית מלח
3 כוסות מים רותחים
מצרכים לשלב ב'
2 כפות שמן קנולה
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
1 גמבה ירוקה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים
כוס פטריות חתוכות טריות
3 כפות רוטב סרירצ'ה מאסטר שף
חצי כוס גרגירי תירס
חצי כוס קרם קוקוס
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חצי כוס כוסברה קצוצה
1 ביצה טרופה
3 כפות סויה מסורתית מאסטר שף
1. בסיר מטגנים את האורז ומוסיפים מלח ומים רותחים, מבשלים כ- 20 דקות ומצננים לפחות שעה במקרר.
2. בווק מניחים שמן, גמבות, בצל ירוק , פטריות, רוטב סרירצ'ה, תירס ומערבבים, מוסיפים חלב קוקוס, את האורז , מלח ופלפל שחור, וכוסברה.
3. יוצרים גומה במרכז ושופכים לתוכה ביצה טרופה ואת הסויה מבשלים עד שהביצה הופכת לחביתה. מערבבים היטב עם האורז והירקות עד שהופכת למקושקשת.