שסטוביץ תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמים

ארוחת ערב אולטימטיבית. קלה להכנה וכל אחד מקבל אותה בטעמים שהוא אוהב. רעיון מצוין גם לאירוח רב משתתפים.
(ציון 95)

חומרים ל-8 מנות

8 תפוחי אדמה גדולים ודומים בגודלם

1 קילו מלח גס

מגוון מחיות פסטו – בזיליקום, עגבניות מיובשות ועגבניות איטלקי

2 גביעי שמנת חמוצה

250 גרם גבינה מגוררת

אפשרויות לתוספת: זיתים, תירס, גבינה מלוחה, טונה, פטריות מוקפצות, בצל מטוגן

 

1.      מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.      מניחים את תפוחי האדמה על מצע של מלח גס ואופים שעה ורבע או עד לריכוך.

3.      מוציאים את תפוחי האדמה, חוצים, מתבלים במלח ויוצרים מקום בתוך תפוח האדמה – פשוט מועכים ומזיזים לדפנות.

4.      ממלאים בכף גדושה של פסטו וכף גדושה של שמנת חמוצה. אם רוצים, מפזרים עוד תוספות ומסיימים בגבינה מגוררת. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות עד להקרמה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר