שסטוביץ תפוחים מטוגנים

תפוחים מטוגנים

פרוסות תפוחים, מצופות בתערובת נאגטס, עם ריבת חלב. קינוח מיוחד ומרשים
(ציון 95)

חומרים ל-4 מנות

4 תפוחי עץ פינק ליידי

2/3 כוס ריבת חלב

2 כוסות תערובת להכנת נאגטס מאסטר שף

1 וחצי כוסות מים

3 כפות אבקת סוכר

שמן לטיגון עמוק

לציפוי

סוכר וקינמון

1.      מסירים מכל תפוח את הקצוות ופורסים ל-4 פרוסות אחידות בעובי כ-1 ס״מ. מוציאים את הליבה של התפוח בעזרת מכשיר יעודי או סכין.

2.      מניחים את ריבת החלק בקערית. משחילים את התפוח על צ׳ופסטיק ומצפים בריבת חלב תוך כדי גלגול הפרוסה על גבי המקל. מניחים בתבנית ומקררים שעה.

3.      מערבבים בקערה תערובת להכנת נאגטס, מים ואבקת סוכר.

4.      מצפים את הפרוסות בציפוי נאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

5.      מגלגלים את הפרוסות המטוגנות בתערובת של סוכר וקינמון.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר