תפוחים מטוגנים
פרוסות תפוחים, מצופות בתערובת נאגטס, עם ריבת חלב. קינוח מיוחד ומרשים
חומרים ל-4 מנות
4 תפוחי עץ פינק ליידי
2/3 כוס ריבת חלב
2 כוסות תערובת להכנת נאגטס מאסטר שף
1 וחצי כוסות מים
3 כפות אבקת סוכר
שמן לטיגון עמוק
לציפוי
סוכר וקינמון
1. מסירים מכל תפוח את הקצוות ופורסים ל-4 פרוסות אחידות בעובי כ-1 ס״מ. מוציאים את הליבה של התפוח בעזרת מכשיר יעודי או סכין.
2. מניחים את ריבת החלק בקערית. משחילים את התפוח על צ׳ופסטיק ומצפים בריבת חלב תוך כדי גלגול הפרוסה על גבי המקל. מניחים בתבנית ומקררים שעה.
3. מערבבים בקערה תערובת להכנת נאגטס, מים ואבקת סוכר.
4. מצפים את הפרוסות בציפוי נאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
5. מגלגלים את הפרוסות המטוגנות בתערובת של סוכר וקינמון.