שסטוביץ ריזוטו עדין עם קליפת לימון

ריזוטו עדין עם קליפת לימון

15 דקות הכנה, דרגת קושי קלה
(ציון 89)

מצרכים ל-4 סועדים
350 גרם אורז לבן

חבילה של 150 גרם פילה סלמון ריו מארה בתמלחת

2 לימונים טריים

חצי בצל

שן שום

צרור פטרוזיליה

1.5 ליטר מרק דגים או ירקות צח

50 גרם חמאה

אופן ההכנה
קוצצים את הבצל והשום יחד, ואת הפטרוזילה בנפרד. מגררים את קליפת הלימונים וסוחטים את המיץ.
משחימים את הבצל והשום ב-30 גרם חמאה, מוסיפים את האורז ומאפשרים לו להיקלות מעט. מוזגים פנימה את מיץ הלימון ומוסיפים בהדרגה את המרק החם. מערבבים בקביעות.
שתי דקות לפני סיום זמן הבישול, מוסיפים את הפילה סלמון של ריו מארה כשהוא מפורר ומסונן מהמים, את הפטרוזיליה, קליפת הלימון והחמאה שנותרה. מגישים מיד.
 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר