שסטוביץ רוגלך קרם קוקוס

רוגלך קרם קוקוס

(ציון 95)

25 יחידות- בינוני- פרווה- בינוני

 

לבצק

5 כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
4\3 כוס סוכר
כפית וניל
150 גרם שמן קוקוס
כוס וחצי קרם קוקוס

למלית
4\3 כוס סוכר
3 כפות קקאו
כפית קינמון מעורבבים יחד
100 גרם שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן קנולה

לציפוי
ביצה טרופה

לאחר האפייה
מייפל מהול במים ביחס של 1:1
 

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים קמח, סוכר ושמרים יוצרים גומה ומכניסים לתוכה את הווניל, 150 גרם שמן קוקוס וכוס אחת של קרם קוקוס, מתחילים ללוש ומוסיפים עד כחצי כוס נוספת של קרם קוקוס לפי הצורך- אמור להתקבל בצק רך.
  2. מעבירים  לקערה עטופה בשקית ניילון ומתפיחים לילה במקרר .
  3. מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית.
  4. לאחר ההתפחה לשים היטב את הבצק מחלקים לארבעה כדורים. מרדדים כל כדור לבצק דק כמה שאפשר ומפזרים מעל מהמלית שהכנו.
  5. מקפלים כל עלה בצק עם המלית לחצי כך חוזרים על הפעולה עם כל שאר הכדורים. לאחר מכן חוזרים לחצי הבצק שקיפלנו ראשון ומרדדים לצורת מלבן, כאשר המלית מקופלת בין 2 חצאי עלה הבצק.
  6. חותכים את הבצק לצורת מלבן ואח"כ לצורת משולשים, מגלגלים כל משולש לרוגלך מהחלק הרחב לחלק השפיצי ומניחים בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומתפיחים עשרים דקות.
  7. אופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בין 20-30 דקות עד שהם משחימים, מוציאים מהתנור ובעודם חמים מברישים בסירופ המייפל המהול במים.
     

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר