רוגלך קרם קוקוס
25 יחידות- בינוני- פרווה- בינוני
לבצק
5 כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
4\3 כוס סוכר
כפית וניל
150 גרם שמן קוקוס
כוס וחצי קרם קוקוס
למלית
4\3 כוס סוכר
3 כפות קקאו
כפית קינמון מעורבבים יחד
100 גרם שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן קנולה
לציפוי
ביצה טרופה
לאחר האפייה
מייפל מהול במים ביחס של 1:1
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים קמח, סוכר ושמרים יוצרים גומה ומכניסים לתוכה את הווניל, 150 גרם שמן קוקוס וכוס אחת של קרם קוקוס, מתחילים ללוש ומוסיפים עד כחצי כוס נוספת של קרם קוקוס לפי הצורך- אמור להתקבל בצק רך.
- מעבירים לקערה עטופה בשקית ניילון ומתפיחים לילה במקרר .
- מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית.
- לאחר ההתפחה לשים היטב את הבצק מחלקים לארבעה כדורים. מרדדים כל כדור לבצק דק כמה שאפשר ומפזרים מעל מהמלית שהכנו.
- מקפלים כל עלה בצק עם המלית לחצי כך חוזרים על הפעולה עם כל שאר הכדורים. לאחר מכן חוזרים לחצי הבצק שקיפלנו ראשון ומרדדים לצורת מלבן, כאשר המלית מקופלת בין 2 חצאי עלה הבצק.
- חותכים את הבצק לצורת מלבן ואח"כ לצורת משולשים, מגלגלים כל משולש לרוגלך מהחלק הרחב לחלק השפיצי ומניחים בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומתפיחים עשרים דקות.
- אופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות בין 20-30 דקות עד שהם משחימים, מוציאים מהתנור ובעודם חמים מברישים בסירופ המייפל המהול במים.