קציצות דגים ברוטב בשקית צליה קוקי
מרכיבים:
2 שקיות צלייה "קוקי"
2 פלפלים חתוכים גס
2 בצלים חתוכים גס
2 עגבניות חתוכות גס
חבילת דג לבן טחון (נמצא באזור הקפואים)
עלי טימין מופרדים מ-3 ענפים.
פירורי לחם מוזהבים "מאסטר שף"
שלבי ההכנה:
שמים את כל הירקות בקערה גדולה. מתבלים בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור.
מערבבים היטב ומעבירים את תכולת הירקות לשקית צלייה "קוקי".
סוגרים היטב ומעבירים לתנור למשך 20 דקות על חום גבוה (220 מעלות).
מכינים את קציצות הדגים על פי הוראות ההכנה או כך:
כוס פירורי לחם מוזהבים "מאסטר שף"(או פירורי מצה לפסח), 2 בצלים מגורדים על פומפייה, חבילת דג לבן טחון, מלח ופלפל, ביצה אחת. מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצרים בעזרת ידיים רטובות קציצות קטנות בגודל של כדור פינגפונג.
מניחים את הקציצות בצד.
מוציאים את שקית הצלייה "קוקי" עם הירקות מהתנור ומעבירים לבלנדר. מרסקים את תכולת השקית עד לקבלת רוטב אדום אחיד. מעבירים את תכולת הרוטב לשקית צלייה "קוקי" הנוספת ומוסיפים לשקית את קציצות הדגים.
סוגרים את השקית היטב ומעבירים לתנור למשך 20 דקות בחום 200 מעלות.
מוציאים ומגישים.