שסטוביץ קציצות אפויות בסויה, צ׳ילי ודבש

קציצות אפויות בסויה, צ׳ילי ודבש

רכות ומתקתקות, כמו שכל הילדים אוהבים!
(ציון 95)

חומרים ל-6 מנות
250 גרם עוף טחון
250 גרם בקר טחון
1 בטטה מגוררת
1 בצל קטן מגורר
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם מאסטר שף
2-3 כפות מי סודה (או מים עם קורט סודה לשתייה)
חצי כפית מלח

לרוטב
2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
1 כוס מרק או מים רותחים
מלח ופלפל

להגשה
שומשום
עירית קצוצה דק

 

1.     מחממים תנור ל-200 מעלות.

2.     מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את כל החומרים. חשוב שיתאחדו היטב, תוך כדי לישה עם הידיים, לתערובת אחידה. אם יש זמן מעבירים לרבע שעה למקרר.

3.     בידיים משומנות יוצרים קציצות קטנות ועגולות.

4.      מניחים את הקציצות בתבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים כרבע שעה או עד שהמרקם שלהן יציב.

5.     מכינים את הרוטב: במחבת עמוקה או סוטאז׳ מבשלים את חומרי הרוטב עד שהרוטב מגיע לרתיחה. מוסיפים את הקציצות, מבשלים 5 דקות ברוטב, תוך כדי ערבוב, עד שהקציצות מצופות לגמרי ברוטב.

 

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר