שסטוביץ קנלוני מטוגן

קנלוני מטוגן

(ציון 95)

חומרים ל-4-6 מנות:

10-12 גלילי קנלוני

למלית:

250 גרם ריקוטה (או טוב טעם)

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

1 ביצה

מלח ופלפל

לציפוי:

1 כוס קמח מאסטר שף

2 ביצים טרופות

1 כוס פירורי לחם מאסטר שף

 

 

1.      מערבבים את הגבינות עם ביצה, מלח ופלפל.

2.      מבשלים את גלילי הקנלוני במי מלח רותחים 4 דקות. מוציאים בכף מחוררת ומצננים.

3.      לגלילים קטנים יותר- מומלץ לחצות את הגלילים לשניים. (לא חובה)

4.      ממלאים בתערובת הגבינות ומקררים.

5.      מכינים 3 קעריות עם קמח, ביצים ופירורי לחם. טובלים בקמח, בביצה ומצפים בפירורי לחם. עד שלב זה אפשר להכין מראש.

ממש לפני ההגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר