שסטוביץ קנלוני ים תיכוני

קנלוני ים תיכוני

 קנלוני ים תיכוני עם גבינות, תרד, פירורי לחם, זיתי קלמטה  ופרמז'ן, ברוטב בשמל
(ציון 95)

 למלית:

1 חבילת קנלוני ברילה

250 גרם גבינה למילוי ללא טעם ( כנען\ טוב טעם)

100 גרם מוצרלה מגוררת

2 כוסות תרד (לפני אידוי)

1 ביצה

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים

לרוטב הבשמל:

50 גרם חמאה

רבע כפית מלח
1/2 כוס קמח
1/2 ליטר חלב
1/4 כפית אגוז מוסקט

לציפוי:

 100 גרם גבינת פרמז'ן  

חצי כוס זיתי קלמטה חתוכים

2 כפות עלי אורגנו טריים

קערית עם 5 כפות פירורי לחם מעורבבים עם 2 כפות שמן זית וכפית שום גבישי

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את מרכיבי המלית

2. ממלאים בעזרת כפית או שקית אוכל  את הצינורות ומניחים בתבנית משומנת חסינת חום.

3. מכינים את הבשמל : במחבת ממיסים חמאה ומוסיפים מלח ואגוז מוסקט. מערבבים ומוסיפים קמח עד לקבלת צבע אגוזי ואז מוסיפים תוך כדי ערבוב את החלב עד לקבלת רוטב סמיך.

4. יוצקים את הרוטב על גלילי הקנלוני ומפזרים פירורי לחם, זיתים, אורגנו וגבינת פרמז'ן.

5. אופים מכוסה בחום של 180 מעלות 15 דקות ואז מסירים את הכיסוי לאפייה של 15 דקות עד להשחמה

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר