שסטוביץ קינוחי כוסות גבינה, וניל וקדאיף של אסטלה

קינוחי כוסות גבינה, וניל וקדאיף של אסטלה

עם פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי מאסטר שף
(ציון 93)

מתכון ל- 6 כוסות בנפח 80 מ"ל

 

לקדאיף

100 גרם שערות קדאיף

60 גרם חמאה מומסת

1 כף אבקת סוכר

למשמשים מקורמלים

3 משמשים טריים

2 כפות סוכר דמררה

למלית גבינה

150 מ"ל שמנת מתוקה

50 מ"ל חלב

חצי חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל

200 גרם גבינת שמנת

קליפה מגוררת מלימון אחד

לקישוט (אופציונאלי)

אבקת סוכר

6 שקדים קלויים

 

 

 

1.     מחממים תנור ל- 150 מעלות

2.     מכינים את הקדאיף: בקערה גדולה מערבבים שערות קדאיף, חמאה מומסת ואבקת סוכר ומשטחים בתבנית אפייה.

3.     אופים 15-20 דקות, עד ששערות הקדאיף מזהיבות. מוציאים מהתנור ומצננים.

4.     מעלים את חום התנור ל-220 מעלות.

5.     מכינים את המשמשים: חוצים כל משמש לשניים, מערבבים עם סוכר דמררה ומניחים על מגש אפייה. אופים במשך 10 דקות, מורידים את החום ל-150 מעלות ומשאירים בתנור ל-5 דקות נוספות. מצננים היטב וחותכים לקוביות.

6.     מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אבקת סוכר ופודינג. מוסיפים גבינת שמנת וקליפת לימון מגוררת וממשיכים להקציף עד שמתקבלת תערובת חלקה.

7.     מרכיבים את המנה: בתחתית כוס הגשה מניחים מעט שערות קדאיף. מעליהן מניחים קוביות משמש. מזלפים מלית גבינה, מניחים קוביות משמש, מזלפים עוד מלית גבינה ומסיימים בשיערות קדאיף קלויות.

8.       לקישוט, מפזרים אבקת סוכר, ומקשטים במשמש ושקד קלוי.

 

 

 

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר