שסטוביץ קייק פופס שוקולד | מתכון ססגוני מהבלוגרית חיה דר

קייק פופס שוקולד | מתכון ססגוני מהבלוגרית חיה דר

(ציון 99)

האביזרים

תבנית שקעים חצאי עיגול עם כיסוי/ מכשיר מולטיקייק/ איזי קייק
מקלות לסוכריות

 

החומרים
כוס וחצי קמח תופח
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
60 גרם חמאה מומס
60 מ"ל חלב
1/2 כפית תמצית וניל
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
1כף אבקת קקאו

 

לציפוי
300 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

 

לקישוט
סוכריות צבעוניות, קוקוס טחון לבן וקלוי, 50 גרם שוקולד לבן

 

כשראינו את הפוסט המדליק של חיה דר לא יכולנו להפסיק להתפעל (!)  וככה המתכון המוצלח שלה הגיע גם לכאן.

 

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד במיקרו מערבבים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים חמאה מומסת, חלב ואת השוקולד.

מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו.

משמנית את התבניות בתרסיס שמן ומזלפים מהבצק לחצי עיגול, סוגרים עם הצד השני ומכניסים לאפייה של 20 דקות לערך.

פותחים את התבנית, ממיסים את השוקולד לציפוי, טובלים כל מקלון כ-ס"מ ונועצים בכדורים.

מפזרים על כל כדור מחומרי הציפוי ומכניסים למקרר להתקשות. 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר