שסטוביץ קיגל מרוקאי של ריקי סוויסה

קיגל מרוקאי של ריקי סוויסה

(ציון 94)

המרכיבים:

1 בצל

2 שיני שום

500 גרם בשר טחון

פטרוזיליה, כוסברה

בהרט

פלפל שחור

מלח

כמון

1 חופן פקאנים קצוצים

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

1/4 כוס חמוציות, מושרות כמה דקות במים חמים

1 חופן צנוברים

1 חבילת אטריות מאסטר שף

סילאן

1 כף סוכר

1/2 כוס מיץ תפוזים

קינמון

צימוקים

4 ביצים

 

 

1.      בסיר לפסטה מרתיחים מים עם מלח.

2.      בינתיים, מטגנים במחבת בצל ושום, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים. קולים את הפקאנים, האגוזים והצנוברים ומוסיפים לתערובת יחד עם החמוציות.

3.      בקערה עמוקה שמים את תערובת הבשר הטחון.

4.      כשהמים רותחים מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומעבירים את האטריות לקערה עם הבשר.

5.      מוסיפים סילאן, מעט סוכר, מיץ תפוזים, קינמון, צימוקים וביצים ומערבבים.

6.      מעבירים לתבנית פיירקס עמוקה ואופים כ-40 דקות.

7.      ניתן להגיש לצד סלט חסה רענן ומלא בפירות העונה.

 

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר