פריטטת ספגטי וגבינות
מצרכים
7 ביצים
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
2 כפיות פלפל שחור
3/4 כוס חלב
120 גרם גבינת קצ'קבל חתוכה לקוביות קטנות
2 כדורי מוצרלה קצוצים
הכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, כשהפסטה מוכנה מסננים ומוסיפים 2 כפות שמן ומניחים לפסטה להתקרר מעט.
בקערה גדולה טורפים את הביצים עם הפרמז'ן, מוסיפים קצ'קבל, מלח ופלפל, חלב ואת הספגטי ומערבבים היטב מוסיפים את המוצרלה ומערבבים.
במחבת גדולה מחממים את שאר השמן. יוצקים את תכולת הקערה ומבשלים במשך כ-15 דקות על להבה נמוכה, עם מכסה. הופכים את הפריטטה ומבשלים עוד כ- 10 דקות – עד שהפריטטה שחומה משני הצדדים.