שסטוביץ פסטה פפרדלה עם סלמון, כרישה ופטריות

פסטה פפרדלה עם סלמון, כרישה ופטריות

(ציון 94)

מצרכים ל-2-3 מנות

1 חבילה פסטה פפרדלה ברילה

לרוטב

2 כפות שמן זית

1 כרישה, חתוכה לטבעות

120 מ"ל (1/2 כוס) יין לבן

1 סלסלת פטריות, חתוכות לרבעים

450 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות גדולות

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה או שמנת לבישול

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

2 כפות מיץ לימון

להגשה

חופן גבינת פרמז'ן מגוררת

עירית או שמיר, קצוצים

1.     מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים את הכרישה במשך 1-2 דקות.

2.     מוסיפים את היין, מערבבים ומצמצמים כ-3-4 דקות.

3.     מוסיפים את הפטריות והסלמון, מערבבים ומאדים כ-2 דקות.

4.     מוסיפים את השמנת והתבלינים, מערבבים וממשיכים לבשל כ-4-5 דקות. מכבים את הלהבה. מומלץ לתזמן את ההכנה כך שהפסטה תהיה מוכנה לפני או ביחד עם הרוטב.

5.     בינתיים מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.

6.     מוסיפים את הפסטה ומיץ הלימון לרוטב ומערבבים.

7.     מגישים עם גבינת פרמז'ן ועירית או שמיר.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר