שסטוביץ פסטה פפרדלה ומיקס פטריות | המתכון המוכר והמשודרג

פסטה פפרדלה ומיקס פטריות | המתכון המוכר והמשודרג

(ציון 92)

המרכיבים

1 חבילה פפרדלה ביצים, ״ברילה״

700 גרם תערובת פטריות טריות (שמפיניון, פורטבלו, שי- מג'י)

5 שיני שום

1 גזר בינוני

1 בצל קטן

5  כפות שמן זית כתית מעולה

מעט פטרוזיליה לקישוט

מלח, פלפל

 

 

 

ההכנה

1. קוצצים את הירקות: קולפים את הבצל והגזר וקוצצים. חותכים גס את הפטריות.

2. במחבת גדולה ורחבה מחממים 5 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמשתחררת ארומה. ממליחים. מוסיפים את קוביות הגזר, מערבבים ומבשלים עד שהגזר מתרכך.

3. בסיר נוסף מחממים 5 כפות שמן זית. קולפים את שיני השום ומועכים אותן בידית של סכין רחבה. מטגנים קלות בשמן ונזהרים לא לשרוף. מוציאים את שיני השום ומעבירים למחבת עם הגזר.

4. מגבירים את הלהבה בסיר השמן ומכניסים את הפטריות לטיגון עד שהן מזהיבות ונחרכות, אבל לא מפרישות נוזלים. מעבירים למחבת הגדולה.

5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים מיד למחבת הגדולה. מערבבים בעדינות, מתקנים תיבול ומגישים.

 

ניתן להוסיף שמן זית כמהין בסוף לטעם.

 

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר