שסטוביץ פסטה ירוקים חגיגית

פסטה ירוקים חגיגית

(ציון 94)

1 חבילה פסטה "גירנדולה" (או פוזילי)

6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים, או פרוסות עבות.

2 זוקיני פרוס לפרוסות בעובי של חצי ס"מ

6 עלי מנגולד פרוסים לרצועות

4 שיני שום פרוס

4 כפות שמן זית

כוס יין לבן

חצי כפית מלח

כף סילאן

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית קליפת לימון מגוררת

100 גרם שקדים מולבנים קלויים

100 גרם פרמזן מגורר – להגשה לא חובה.

1.      מבשלים את הפסטה ומסננים – לא שוטפים.

2.      במחבת רחבה מניחים שמן זית, תחתיות ארטישוק, וזוקיני, מטגנים כ- 6 דקות

3.      מוסיפים עלי מנגולד, שום,  מלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת, מוסיפים יין לבן וכף סילאן  ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

4.      מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים.

5.      מגישים בקערה חגיגית רחבה ומעל שקדים

6.      ניתן להגיש עם פרמזן מגורר וניתן בלי כדי לשמור על המנה פרווה.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר