שסטוביץ פיצה פסטו

פיצה פסטו

מי אמר שחייבים להכין תמיד עם רוטב עגבניות. פיצה עם רוטב פסטו, מפתיעה ומלאת טעם!
(ציון 92)

חומרים ל-4 פיצות:

500 גרם קמח (עדיף קמח לפיצה)

1 כף שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כף מלח

300 מ״ל (כוס ורבע) מים חמימים

1 כף שמן זית

למריחה על הבצק:

6-8 כפות פסטו ברילה

200 גרם מוצרלה פרוסה או מגוררת גס

פרוסות של עגבנייה, עלי בזיליקום

ואפשר לגוון עם: פרוסות של ירקות אחרים כמו זוקיני, פטריות, פלפלים

1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים היבשים (הכל מלבד המים והשמן) בקערת מיקסר עם וו לישה, במהירות נמוכה, כדקה. מוסיפים את המים בפעם אחת, מערבלים לקבלת כדור בצק. לשים אותו עוד 5 דקות במהירות בינונית.

2. משמנים את התבנית ואת פני הבצק ,מכסים בניילון נצמד, מניחים מעל מגבת (שמרים אוהבים חושך) ומתפיחים כשעה-שעה וחצי או עד הכפלת הנפח.

3. מחלקים את הבצק ל-4, אם יש צורך מקמחים מעט. מכדררים כל חלק ומניחים לחצי שעה.

4. בינתיים מחממים תנור ל-240 מעלות (מומלץ בתוכנית פיצה או בתוכנית של חום עליון וחום תחתון), מרפדים תבנית פיצה או תבנית תנור בנייר אפייה.

5. מרכיבים את הפיצה ואופים: מרדדים כל כדור בצק לעלה דק ככל שאפשר. מורחים פסטו על הבצק כך שיכסה את כולו, מפזרים מעל מוצרלה פרוסות עגבנייה ועלי בזיליקום. אופים 10-12 דקות או עד ששולי הפיצה שחומים והגבינה מבעבעת.

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר