שסטוביץ פטאייר פטנט בטורטייה

פטאייר פטנט בטורטייה

לקחנו את הטורטייה והכנו ממנה את המאפה הערבי האהוב עלינו, בגרסה המהירה בתבל!
(ציון 94)

חומרים ל-4 פטאייר

4 טורטיות קטנות מאסטר שף

מעט שמן זית

למלית:

2 כוסות עלי תרד קצוצים

3 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן והירוק) קצוצים

1 כפית סומק

מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד

מלח ופלפל

50 גרם מוצרלה מגוררת (לא חובה)

 

1.      מערבבים את חומרי המלית בקערה וסוחטים מעט בידיים כדי ״לבשל״ את העלים בחום הגוף ולרכך אותם. אם רוצים מוסיפים מוצרלה.

2.      מניחים טורטייה על משטח עבודה ובמרכזה מניחים רבע מכמות המלית. מקפלים את השוליים משלושה כיוונים לקבלת משולש.

3.      מחממים מחבת עם מעט שמן זית על להבה בינונית-נמוכה ומניחים את הטורטייה הממולאת עם הצד המקופל כלפי מטה (אחרי דקה החום יהדק את הפתחים), הופכים ומזהיבים גם את הצד השני. מכינים כך את כל הטורטיות ומגישים עם סלט רענן.

 

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר