שסטוביץ פוזילי עם כבדים, בצל וברנדי

פוזילי עם כבדים, בצל וברנדי

(ציון 92)

מצרכים

1 חבילת פוזילי "ברילה"

500 גרם כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות

60 מ"ל ברנדי

1 בצל אדום גדול חתוך לרצועות דקות וארוכות

1 שן שום מעוכה (שלמה)

מלח

1/2 כוס שמן זית כתית מעולה

הכנה

מבשלים את הפוזילי לפי ההוראות שעל האריזה.

בזמן שהפסטה מתבשלת מבשלים את הכבדים: במחבת גדולה  מחממים  את השמן יחד עם שן השום כשהשמן חם ומריחים את הארומה של השום מוציאים את שן השום ומוסיפים את הבצל. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד שהוא מזהיב.  

מוסיפים  את הכבדים, מלח ופלפל מקפיצים אותם ביחד עם הבצל במשך כדקה. מגבירים את חום האש וממשיכים לטגן את הכבדים במשך עוד 4 דקות.

מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שהוא מתאדה. אם יש צורך אפשר להוסיף מעט מים או ציר עוף/ ירקות.

כשהפסטה עשויה במידת אל דנטה מסננים ומערבבים עם הכבדים והבצל – ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר