שסטוביץ פוזילי ללא גלוטן ברוטב רוזה, עם ירקות וריקוטה

פוזילי ללא גלוטן ברוטב רוזה, עם ירקות וריקוטה

המתכון באדיבות מסימיליאנו די מתאו לברילה
(ציון 91)

מרכיבים

1 חב' פוזילי ללא גלוטן, "ברילה"
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל אדום גדול
1/3 חציל
1/3 זוקיני גדול
1/3 כוס שמן זית מעולה
1 צנצנת רוטב עגבניות עם בזיליקום, "ברילה"
3 כפות שמנת לבישול
250 גרם ריקוטה טרייה

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

שומרים חצי כוס ממי הבישול. ובינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את הפלפל, הזוקיני והחציל לקוביות קטנות (בגודל אפון).

יוצקים את שמן הזית לסיר בינוני, ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את קוביות הפלפל. מערבבים ומטגנים כשלוש דקות, ואז מוסיפים את הזוקיני והחציל. מטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות על להבה בינונית.

מוסיפים את רוטב העגבניות, 3 כפות שמנת לבישול, ומבשלים כמה דקות על להבה נמוכה.

מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב, יוצקים חצי כוס ממי הבישול, מערבבים ומבשלים דקה נוספת. מעבירים לצלחת הגשה, מחלקים למנות ומעל כל מנה מניחים ריקוטה טרייה (רצוי למעוך אותה בממעך פירה לפני כן).

 

בליסימו!

IMG_5279

 

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר