שסטוביץ פאי שוקולד על בסיס פנקו

פאי שוקולד על בסיס פנקו

(ציון 95)

מרכיבים לפאי בקוטר 20 ס"מ

שכבת פנקו

3 כוסות פירורי פנקו מאסטר שף

70 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר

80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה מומסת

מלית שוקולד

120 מ"ל (1/2 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה

200 גרם (1 כוס) סוכר

2 ביצים

70 גרם (1/2 כוס) קמח מאסטר שף

70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו

קורט מלח

1 חופן שוקולד צ'יפס (אופציונלי)

רוטב שוקולד (אופציונלי)

100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

60 מ"ל (1/4 כוס) קרם קוקוס מאסטר שף

 

 

1.      מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2.      מכינים את שכבת הפנקו: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת לחה ודביקה. מחלקים אותה לשני חלקים: 2/3 ו-1/3.

3.      שמים את החלק הגדול יותר של התערובת בתוך התבנית ומייצרים תחתית ודפנות הפאי. מהדקים היטב ומעבירים לקירור. שומרים את היתר בצד.

4.      מכינים את תערובת הבראוני: שמים בקערה את שמן הקוקוס, הסוכר והביצים וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.

5.      מעבירים את תערובת הבראוני לתוך הקלתית ומיישרים. מפזרים מעל את 1/3 הנותר של הפנקו ומיישרים.

6.      אופים את הפאי 20-25 דקות, או עד שהוא מזהיב. מצננים.

7.      מכינים את רוטב השוקולד: ממיסים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים עד שמתקבל גנאש חלק.

8.      מזלפים את הגנאש על הטארט ומגישים.

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר