שסטוביץ פאייה אטריות ועוף

פאייה אטריות ועוף

(ציון 95)

3 כפות שמן

1 חזה עוף, חתוך לחתיכות בגודל 5 ס"מ

2 נקניקיות קבנוס

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית כורכום

1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות

4-5 שיני שום, פרוסות

1 פלפל גמבה אדום, חתוך לרצועות

1 פלפל גמבה ירוק, חתוך לרצועות

200 גרם (1/2 פחית) עגבניות מרוסקות מאסטר שף

1.5 כוסות מים רותחים או ציר עוף

מלח ופלפל לפי הטעם

1 חבילה נודלס מאסטר שף, שבורים גס

הגשה

1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק

 

1.      מחממים את השמן במחבת ומטגנים את העוף מכל הצדדים, תוך ערבוב, כ-3-4 דקות, עד שהוא מחליף את צבעו. מתבלים, מערבבים שוב ומעבירים לקערה.

2.      מוסיפים למחבת את הבצל, השום, השומר והפלפלים ומטגנים כ-5 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת שמן. מחזירים את העוף ומטגנים ביחד עוד 2 דקות.

3.      מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המים/הציר ומביאים לרתיחה.

4.      מוסיפים את הנודלס, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות, או עד שהנודלס מוכנים, ורוב הנוזלים נספגים. טועמים ומתקנים את התיבול.

5.      מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.

 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר