שסטוביץ פאד תאי לילדים

פאד תאי לילדים

בזכות הרוטב להקפצה אפשר להכין לילדים פאד תאי של מתחילים, מתקתק ולא מתובל מדי. לאט לאט להוסיף עוד קצת חמצמצות ועוד קצת מליחות וחרפרפות. טעמים שמתמכרים להם בהמשך
(ציון 94)

חומרים ל- 4 מנות

250 גרם אטריות אורז מושרות במים עד לריכוך

3 כפות שמן

250 גרם נתח פרגיות, חתוך לקוביות

2 ביצים

1/2 כוס רוטב להקפצה

חצי סלסלת נבטים עבים

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

מיץ מחצי לימון 

להגשה

פלחי לימון

בוטנים קלויים וקצוצים

 

 

1.      מחממים ווק היטב ומוסיפים 2 כפות שמן.

2.      יוצקים פנימה את הביצים ומערבבים במהירות, למקושקשת עם פירורים קטנים. מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים 3 דקות או עד שהעוף מלבין.

3.      יוצקים את הרוטב ומערבבים עם תערובת הביצים והעוף.

4.      מוסיפים את האטריות ומערבבים אותן היטב עם הרוטב.

5.      מוסיפים את הנבטים, הבצל הירוק ומיץ לימון ומערבבים יחד.

מגישים מייד עם לימון ובוטנים

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

הירשמו לניוזלטר!
רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

 
טואלטיקה
עדכונים שוטפים
על עולם טיפוח
הפרט והבית
בחר
 
יופי וקוסמטיקה
עדכונים שוטפים על
החדש והנוצץ
ופעילויות שאתם
חייבים לדעת עליהן
בעולם היופי
בחר
 
מזון
עדכונים חמים על
מוצרים חדשים,
פעילויות מדליקות
ומתכונים שווים בעולם
הקולינריה
בחר
 
קמעונאים
עדכונים שוטפים על
מוצרים חדשים,
פעילויות שיווקיות
ומידע קמעונאי חשוב
בחר

* ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד
 קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.
קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה.
היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

הרשמו לניוזלטר