פאד תאי לילדים
בזכות הרוטב להקפצה אפשר להכין לילדים פאד תאי של מתחילים, מתקתק ולא מתובל מדי. לאט לאט להוסיף עוד קצת חמצמצות ועוד קצת מליחות וחרפרפות. טעמים שמתמכרים להם בהמשך
חומרים ל- 4 מנות
250 גרם אטריות אורז מושרות במים עד לריכוך
3 כפות שמן
250 גרם נתח פרגיות, חתוך לקוביות
2 ביצים
1/2 כוס רוטב להקפצה
חצי סלסלת נבטים עבים
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
מיץ מחצי לימון
להגשה
פלחי לימון
בוטנים קלויים וקצוצים
1. מחממים ווק היטב ומוסיפים 2 כפות שמן.
2. יוצקים פנימה את הביצים ומערבבים במהירות, למקושקשת עם פירורים קטנים. מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים 3 דקות או עד שהעוף מלבין.
3. יוצקים את הרוטב ומערבבים עם תערובת הביצים והעוף.
4. מוסיפים את האטריות ומערבבים אותן היטב עם הרוטב.
5. מוסיפים את הנבטים, הבצל הירוק ומיץ לימון ומערבבים יחד.
מגישים מייד עם לימון ובוטנים
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן