עראייס בטורטייה
עם בשר טחון מתובל בבהרט, קלוי על הגריל, במחבת או בטוסטר
חומרים ל-6 מנות
6 טורטיות
מיונז להברשה
למלית:
350 גרם טלה טחון (או בקר עם שומן כבש)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל שחור
להגשה
טחינה
סלט ירקות או ירקות חתוכים
1. מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
2. מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
3. מחממים מחבת גריל (או טוסטר לחיצה) וקולים 5-3 מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית לקראת סוף ההכנה ומטגנים עוד דקה.
גיוון: ניתן להחליף את המיונז ההולנדי להברשת הטורטיה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.