שסטוביץ עראייס בטורטייה

עראייס בטורטייה

עם בשר טחון מתובל בבהרט, קלוי על הגריל, במחבת או בטוסטר
(ציון 95)

חומרים ל-6 מנות

6 טורטיות

מיונז להברשה

למלית:

350 גרם טלה טחון (או בקר עם שומן כבש)

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות נענע קצוצה

1 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור

להגשה

טחינה

סלט ירקות או ירקות חתוכים

1.      מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.

2.      מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.

3.      מחממים מחבת גריל (או טוסטר לחיצה) וקולים 5-3 מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי. לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית לקראת סוף ההכנה ומטגנים עוד דקה.

גיוון: ניתן להחליף את המיונז ההולנדי להברשת הטורטיה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר